Como podedes comprobar tamén se "agarran cogorzas" os animais, o que teñen de bo e que non chegan a ser alcólicos posto que como a natureza é moi sabia non son quenes de destilalo e só poden obtelo cando madurecen estes froitos.
sábado, 24 de enero de 2009
Curiosidades da natureza
Buscando un vídeo para meter no blog atopei un sobre os efectos da amarula, un froito dunha árbore africana que contén 4 veces máis vitamina C que a laranxa e que unha vez que madurece e cae da árbore a súa graduación alcólicaé do 17 %.
Como podedes comprobar tamén se "agarran cogorzas" os animais, o que teñen de bo e que non chegan a ser alcólicos posto que como a natureza é moi sabia non son quenes de destilalo e só poden obtelo cando madurecen estes froitos.
Como podedes comprobar tamén se "agarran cogorzas" os animais, o que teñen de bo e que non chegan a ser alcólicos posto que como a natureza é moi sabia non son quenes de destilalo e só poden obtelo cando madurecen estes froitos.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Si quiere modificar tamaño de la ventana del video, para que se vea completa... mira la entrada en formato HTML y corrige los números donde pone wicht y height -no sé inglés-.. prueba con reducir un 5 o 6% las cantidades... vista perevia y si te convence... publicar... ojo! que hay que corregirlas en dos sitios...
ResponderEliminar